L'Empresa Xtrategics destina 4.000 euros a un projecte social

El primer projecte que es va realitzar durant el 2013 va recaure en l'associació Aspid, i va consistir en el desenvolupament d'una nova web corporativa de la divisió Suport 24. 

Els responsables de l'empresa Xtrategics de Golmés, parner de Google.
photo_camera Els responsables de l'empresa Xtrategics de Golmés, parner de Google.

L'empresa Xtrategics de Golmés ha presentat la iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa que anomena #Compromis2014, una acció que destinarà a un projecte digital valorat en 4.000 euros, dirigit a una entitat o projecte sense ànim de lucre de la demarcació de Lleida, per tal de millorar la eva presència a Internet. Cal recordar que Xtrategics és l’única empresa partner de Google a la demarcació de Lleida.

Xtrategics, insta a tots els ciutadans i empreses, que des d’avui i fins al dia 28 de novembre proposin un projecte o entitat social com a candidat al #CompromísDigital 2014. L'objectiu de l'empresa és que sigui el teixit social qui recomani el projecte a través d’un formulari ubicat a la seva web: http://xtrategics.com/compromis-digital/

El portaveu de l'empresa, Albert Polo ha explicat que

volem que s’impliqui la major part de gent possible.

De fet tothom pot formar part del #CompromísDigital2014, proposant una organització sense ànim de lucre de les terres de Lleida que cregui que està duent a terme un projecte exemplar i que mereixeria una millora en la seva presència digital a internet.

Polo ha explicat que atesa la retallada de les ajudes a les entitats del tercer sector, creiem que empreses amb reconeixement com la nostra han de donar exemple de compromís i el nostre compromís no pot ser altre que el d’oferir la nostra experiència a qui la necessiti.

El Compromís digital és una iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) impulsada per Xtrategics per tal de col·laborar en el desenvolupament i impuls del teixit social de les nostres terres dotant-lo d'una presència, eines i suport que permetin desenvolupar de forma més eficaç els seus reptes.

El primer projecte que es va realitzar durant el 2013 va recaure en l'associació Aspid, i va consistir en el desenvolupament d'una nova web corporativa de la divisió Suport 24. El Compromís digital 2013, ha permès a Aspid captar nous clients de serveis de telemàrqueting a través de la pàgina web incrementant l'ocupació de les persones amb discapacitat a Lleida.

comentaris