L'IRTA organitza un curs d’elaboració de formatges per a professionals

La formació es pot fer en horari de tarda, de gener a maig, o de forma intensiva de maig a juny, mentre que les places estan limitades a vint

Curs de formatges Interior
photo_camera La convocatòria arriba l'any que ve a la seva 36a edició

L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) de Torre Marimon (Caldes de Montbui) ha organitzat per al 2016 un nou curs d’elaboració de formatges amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professionals del sector formatger, millorant així la professionalitat dels elaboradors i complementant l’aprenentatge dels estudiants de l’entorn agroalimentari i agropecuari.Curs de formatges Interior text

Segons els organitzadors, la convocatòria, que arriba a la seva 36a edició, esdevé d'altra banda en una oportunitat pels restauradors, botiguers, distribuïdors, consumidors i públic en general que vulgui descobrir el món dels formatges i altres productes lactis, i que n’estiguin interessats professionalment o culturalment.

El curs es presenta en 2 modalitats, podent-se triar entre horari partit de tardes (de gener a maig) o en horari intensiu ( de maig a juny), mentre que el termini de presentació de les inscripcions clourà un cop es cobreixi el número de 20 places. 

Comentaris