La clau de la independència, entrevista a Jordi Pujol

Jordi Pujol ens explica quines són les claus per aconseguir la independència de Catalunya. L'entrevista repassa les principals dificultats del procés a Catalunya, Espanya i Europa, en àmbits polítics, econòmics, diplomàtics i militars.

Pujol apunta que les dificultats són moltes i variades, però també alerta de les conseqüències de mantenir la siutació actual. La conclusió de l'entrevista és molt senzilla, alhora que sorprenent i encoratjadora.

Entrevista realitzada per amb independència, lligada a l'Associació Catalana de Professionals (ACP), un grup de més de 200 socis, i sòcies, de diferents sectors professionals (enginyeria, economia, dret, medicina, periodisme, l’educació, gestors…)

L’associació posa a diposició dels seus socis i sòcies espais de debat electrònic que donen forma a sectorials on s’agrupen els seus membres segons l’afinitat en cada camp professional. Cada sectorial defineix la seva pròpia dinàmica interna així com la coordinació i el treball conjunt amb les altres sectorials. A la vegada, el caràcter intersectorial de l’associació afavoreix el contacte entre diferents àmbits professionals, la qual cosa permet a l’associat de disposar d’una àmplia perspectiva d’actuació tant individual (generant xarxes de contactes) com col•lectiva (ampliant les possibilitats d’incidència social).

El Grup de Periodistes Ramon Barnils actua a tots els efectes com la sectorial de periodistes de l’ACP.

Comentaris