05.10.2022 |

La Diputació presenta la versió digital de la Guia de Fires 2013

La Diputació de Lleida promociona el certamens firals de la demarcació per mitjà d’aquesta guia que recull 144 fires i que per primera vegada s’ha editat en format paper i digital.
El president Joan Reñé observa la versió digital de la Guia de fires
El president Joan Reñé observa la versió digital de la Guia de fires
La Diputació presenta la versió digital de la Guia de Fires 2013

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica, ha editat la Guia de Fires de les comarques de Lleida 2013, que recull un total de 144 certàmens celebrats a 82 poblacions. L’objectiu de la guia és donar a conèixer i promocionar l’activitat firal de les comarques lleidatanes, considerada en el seu conjunt una eina important de promoció econòmica del territori, d’identificació dels productes i d’un atractiu afegit a l’oferta turística de la demarcació.

La principal novetat de la Guia de Fires de les comarques de Lleida 2013 és que, a més de l’edició en paper, per primera vegada s’ha creat una aplicació digital que es descarrega de forma gratuïta als dispositius mòbils.
Aquesta aplicació, apta tant per Windows Phone, Android i Iphone, ha estat creada per l’empresa Clibb, formada per tres emprenedors de Lleida i ubicada a les instal·lacions del CEEILleida. Un dels responsables de l’empresa Clibb, Francesc Jaumot, ha indicat que mitjançant l’aplicació, l’usuari pot consultar tota la informació i el mapa d’ubicació on tenen lloc les fires, compartir-ho mitjançant les xarxes socials i crear una llista de favorits, entre altres.

La guia, editada per la Diputació de Lleida, ha comptat amb la col·laboració dels consells comarcals, el Conselh Generau d’Aran i dels diversos promotors firals (ajuntaments i entitats) del territori. S’han editat 2.500 exemplars de la versió en paper de la guia i també estarà disponible als webs www.diputaciolleida.cat i www.promocioeconomica.cat.

La Diputació presenta la versió digital de la Guia de Fires 2013
comentaris