17.01.2022 |

La Generalitat apaga la cooperació a les comarques de Lleida

El proper 1 de març, tres de les quatre persones que integren l’equip tècnic de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida seran acomiadades.
Assemblea de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidària.
Assemblea de la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidària.
La Generalitat apaga la cooperació a les comarques de Lleida

L’incompliment de la Generalitat de Catalunya esdevé encara més greu si tenim en compte que el conveni amb la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida representa l’única partida que l’ACCD destina a les nostres comarques.Exigim al màxim representant de la Generalitat a Lleida, el sr. Ramon Farré, que ens escolti i doni una solució imminent a l’impagament de la Generalitat, davant l’ofec econòmic que suposa per a la Coordinadora sostenir un deute de més de 119.000 euros. Si l’administració no compleix amb el que ha signat, estarà dilapidant definitivament la tasca que la Coordinadora fa al territori en línies com la participació, la comunicació i difusió, la sensibilització i el suport a les entitats.

Potser perdem suport institucional, però ens queda el bagatge més important, la ciutadania. Fet aquest pas enrera, en podrem seguir fent molts més endavant, si cap encara amb menys lligams. Ens podran deixar sense finançament públic, però l’energia i el caliu ciutadà no només els mantenim intactes, sinó que van a més.

La Coordinadora i les persones que hi treballem estem reben aquests dies nombrosíssimes mostres de suport. Serà magnífic que totes i tots els que voleu mostrar el vostre escalf al projecte de la Coordinadora us vulgueu aplegar una estona en la concentració que farem el dimarts 19 de febrer a les 11h a la Plaça Catalunya de Lleida (davant la Delegació del Govern de la Generalitat), on farem entrega d’aquest escrit al Delegat.

La Generalitat apaga la cooperació a les comarques de Lleida
comentaris