28.09.2021 |
Territoris.cat

L'agudesa de l'enginy dels nous emprenedors BP Consultors

fotoencarnaPozo
L'agudesa de l'enginy dels nous emprenedors BP Consultors

Diuen els gurus de l'economia i el desenvolupament que, davant les situacions de dificultat, és quan més s'ha d'aguditzar l'enginy per aconseguir objectius. Una màxima que no es fàcil d'implementar, però que tampoc no és impossible d'aconseguir.

BP Consultors neix de forma modesta en un sector amb molta oferta a Mollerussa, una circumstància que no va impedir als seus impulsors dirigir la seva iniciativa a un segment de clients molt determinat com ho són els autònoms i nous emprenedors.

Encarna Pozo assegura que la crisi econòmica va provocar la proliferació de petites activitats econòmiques personals i familiars de sectors molt variats, un perfil de negoci que necessitava quelcom més que una assessoria fiscal, laboral o comptable. D'aquí en va sorgir l'estratègia de BP Consultors, l'acompanyament i el suport a implantació de noves activitats, amb l'assessorament de noves idees i de gestió per tal L'agudesa de l'enginy dels nous emprenedors BP Consultors que els nous empresaris poguessin prosperar de marera efectiva.

BP Consultors ha aconseguit establir una relació molt personal amb els seus clients, a través de la qual han transmès optimisme i voluntat per consolidar els seus projectes.

Encarna Pozo considera que el teixit de les petites empreses continua tenint moltes possibilitats si un se sap adaptar als nous hàbits del consum i de les tecnologies, ja que les xarxes s'han convertit en la competència més gran, i aquesta circumstància s'ha de poder contrarestar. Per molt petit que sigui el negoci, la presència a les xarxes és sols una qüestió de voluntat i esforç.

Conclou afegint que "Mollerussa ha de continuar essent el pol d'atracció comercial i de serveis del Pla d'Urgell, i aquest atractiu tan sols el pot consolidar l'esforç i la tenacitat de la petita i mitjana empresa que s'ha d'enfrontar al repte de l'evolució dels nous hàbits de consum. La ciutat té un gran potencial, i cal saber despertar l'enginy per aconseguir els objectius. Aquesta és l'única fórmula acceptable per combatre el pessimisme que pot afectar el mercat".bp consultors

L'agudesa de l'enginy dels nous emprenedors BP Consultors
comentaris