L'editor Lluís Pagès rep el premi a la Trajectòria Empresarial

Lluís Pagès rep el guardó de mans del president Reñé
photo_camera Lluís Pagès rep el guardó de mans del president Reñé

L'editor Lluís Pagès va rebre aquest dimecres el guardó que l'acredita com a millor projecte empresarial, un reconeixement que du a terme la Diputació, a la innovació i l'emprenedoria empresarial del territori.

Lluís Pagès, va ser fundador de Pagès Editors, empresa creada l'any 1990, amb l'objectiu de publicar llibres en llengua catalana. En aquests anys de trajectòria ha publicat al voltant de 2.700 títols, els quals constitueixen un fons important de catàleg editorial.

El premiat ha rebut el guardó de mans del president de la Diputació, Joan Reñé, qui ha elogiat la trajectòria professional, els valors empresarials, el sentiment de pertinença, així com la clara aposta i compromís editorial cap al país, cap a la llengua i la literatura de Lluís Pagès

El Premi a la Innovació ha estat per Finalboss Games. Aquesta empresa situada al CEI de Tàrrega ofereix serveis de game computer artist per al desenvolupament de videojocs propis o mitjançant treballs d'outsourcing a empreses del sector.

La clara aposta i compromís editorial cap al país, cap a la llengua i la literatura de Lluís Pagès

El president reñé amb els guardonats 1El Premi al Jove Emprenedor ha recaigut en Joan Folguera de l'empresa Invelon Technologies. Està situada al CEEILleida i s'ha especialitzat en la creació i impuls de tot tipus de projectes innovadors relacionats amb programes d'investigació, desenvolupament i innovació tecnològica mitjançant la impressió 3D per tal d'oferir solucions a empreses 4.0.

Aquest any, el Premi a la Responsabilitat Social Corporativa l'han guanyat dues empreses. Una d'elles és l'Hotel Muntanya Prullans del grup Cerdanya Resort per la creació de la seva pròpia moneda, els Social-Cerdà, unes monedes de fusta que premien les actituds responsables amb el medi ambient dels seus clients.

L'altre Premi a la Responsabilitat Social Corporativa, l'ha rebut l'empresa d'inserció de Càritas a Tàrrega. L'empresa es dedica a inserir laboralment les persones en risc d'exclusió, perfilant els itineraris personalitzats d'inserció i ofereixen serveis de transport, restauració de mobles, recuperació de roba o gestió de deixalleria municipal.

El Premi al Projecte d'Innovació Empresarial ha estat per l'Estudi Moliné Disseny de la Seu d'Urgell, que va dissenyar i comercialitzar per tot el món urnes fúnebres biodegradables elaborades amb closca de coca, turba i cel·lulosa i que inclouen una llavor d'un arbre que creix amb els nutrients aportats.

Comentaris