05.12.2021 |

Les empreses Lindis i Argal participen en els Cicles Formatius de La Salle

Les empreses han firmat un acord de col·laboració amb el centre educatiu, cedint el seu catàleg de productes per tal que els alumnes simulin situacions empresarials reals.
Ismael Montoro i Miquel Mateos signen el conveni amb Lindis
Juan Luis Gomis i Miquel Mateos signen el conveni amb Lindis
Les empreses Lindis i Argal participen en els Cicles Formatius de La Salle

Les empreses Lindis de Golmés i Argal de Miralcamp, han signat un conveni de col·laboració amb el centre educatiu La Salle de Mollerussa, amb el qual les empreses cedeixen els seus catàlegs de productes per tal que els alumnes puguin simular situacions reals que es produeixen en la gestió del dia a dia d'una empresa.

Amb el programa Empresa a l'aula s'incorporen situacions reals com introduir els comptes en el programa de gestió, comptabilitzar factures, control de cobraments i pagaments, previsions de tresoreria, organitzar la correspondència o la gestió laboral dels treballadors.

L'acord amb les empreses també ha permès fer visites dels alumnes a les instal·lacions per tal de conèixer els processos de producció i gestió de les mateixes, al mateix temps que han acollit alumnes en pràctiques del centre formatiu.

La voluntat dels responsables de La Salle es apropar als alumnes a la realitat laboral, anticipant-los a l'àmbit professional en el que es trobaran, una iniciativa que permet millorar el nivell d'experiència dels estudiants. 

Les empreses Lindis i Argal participen en els Cicles Formatius de La Salle
comentaris