L'oferta turística lleidatana es promociona en la fira internacional d'Israel

de la Fira Internacional dels Mercats Turístics de la Mediterrània 1
photo_camera de la Fira Internacional dels Mercats Turístics de la Mediterrània

el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, promociona al mercat d’Israel l’oferta de natura, turisme actiu, neu i cultura de les comarques lleidatanes, com també les rutes Perseguits i salvats, en el marc de la Fira Internacional dels Mercats Turístics de la Mediterrània (IMTM) que se celebra a Tel Aviv, capital d’Israel. La fira IMTM és el saló més gran en el seu àmbit que se celebra a la Mediterrània oriental i té lloc el 6 i el 7 de febrer a Tel Aviv.

Juli Alegre i Gerard Sabarich en la Fira IMTM d'IsraelAquesta és la tercera mostra d’àmbit internacional en la qual participa aquest any 2018 el Patronat de Turisme amb la finalitat de promocionar l’oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida. Les dues primeres manifestacions firals en les quals ha estat present el Patronat de Turisme han tingut lloc a Alemanya i a la Gran Bretanya i s’han adreçat al producte de turisme actiu, esports d’aventura i natura.

El turisme estranger va representar el 15,50 % del volum total de visitants i de pernoctacions que es van dur a terme a la demarcació lleidatana

El Patronat de Turisme participa a la IMTM per vuitè any consecutiu sota la marca Pirineus i dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. El vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, i el director, Juli Alegre, participen de forma directa en aquesta fira, en la qual tenen previstes diferents reunions de treball i accions promocionals amb turoperadors i representants de mitjans de comunicació destinades a posicionar l’oferta turística de Lleida al mercat d’Israel.

L’any 2017 el turisme internacional va créixer un 6,5 % en el nombre de viatgers respecte al 2016 i un 1,4 % en el de pernoctacions

Entre el material divers que s’hi distribuirà al taulell de Pirineus destaquen els catàlegs editats per la Diputació de Lleida amb informació sobre la senyalització de les cinc rutes d’evasió dels jueus de l’Holocaust pel Pirineu de Lleida i que formen part del projecte Perseguits i salvats, amb diferents itineraris per la Val d’Aran, la Cerdanya, l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell i el Pallars Sobirà. Els visitants també tindran al seu abast tota l’oferta turística del Pirineu de Lleida vinculada amb la natura, el senderisme i el cicloturisme, amb informació sobre rutes i establiments com també sobre la diversitat d’activitats d’esports d’aventura, mitjançant els catàlegs editats en hebreu i en anglès pel mateix Patronat per tal de promocionar tot el ventall de possibilitats que ofereixen les comarques de la demarcació en l’àmbit turístic. 

Comentaris