Lots de Nadal amb valor social, oportunitat per a les persones amb discapacitatsL'Associació Alba, ofereix per aquestes festes una proposta de lots de Nadal confeccionats totalment amb productes de proximitat, la gran majoria produïts des de la mateixa entitat de l'Urgell.

L'Associació Alba ofereix atenció integral a persones discapacitades de la comarca de l'Urgell. Entre el centre educatiu, les dues residències, el taller ocupacional i el centre especial de treball, atenen més de 200 persones. El centre ocupacional és el servei que ofereix l'Associació a les persones que tenen una discapacitat intel·lectual del 65% o més, i que no tenen les habilitats necessàries per poder treballar en empreses ordinàries o al centre especial de treball, que dóna feina a 70 persones. De cara a les festes de Nadal, l'Associació Alba ofereix lots de Nadal amb valor social per regalar.

L'entitat elabora cada Nadal uns lots de Nadal amb productes del territori (vins de l'Olivera, galetes elaborades des del propi obrador El Rosal i altres petits productors). Es distribueixen per tota Catalunya i donen ocupació a les persones amb discapacitat que atenem a l'associació. 
Els lots es poden adquirir a través de la nostra botiga onlinehttp://botiga.aalba.cat i a les botigues físiques: El Gat del Rosal, i per Nadal a la botiga del Palau i botiga Espígol.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement