23.05.2022 |
Territoris.cat

Un centenar de persones de Mollerussa elaboren treballs pel Mercat i Tómbola de Mans Unides

El mercat i tómbola de Mans Unides restarà obert del dimarts 12 al dijous 21 de maig en horari laboral de les 5 de la tarda a les 9 del vespre i els festius

La tómbola del Mercat Solidari de Mans Unides.
Els productes del Mercat d'artesania de Mans Unides.
Un centenar de persones de Mollerussa elaboren treballs pel Mercat i Tómbola de Mans Unides

La secció local de l'organització Mans Unides a Mollerussa enllesteix una nova edició del Mercat Tómbola, que té previst inaugurar el dimarts 12 de maig a les set de la tarda, en el Centre Cultural, i que romandrà obert fins al 21 de maig.

En el mercat s’hi podran comprar articles artesans i treballs manuals realitzats per un centenar de persones de la capital del Pla d'Urgell, que col·laboren amb l’associació al llarg de l’any. Des de fa uns mesos l'entitat recull els articles elaborats pels col·laboradors, i ho continuarà fent tots els dijous fins a la data de l'esdeveniment.

Pel que fa a la Tómbola, els articles que s'hi sortejaran han estat cedits per empreses i establiments comercials de la ciutat. El darrer dia del Mercat i la Tómbola se sortejaran, un joc de taula brodat a mà, una obra pictòrica de l’artista local Marina Dalmau i un pernil, gentilesa de la companyia Argal de Miralcamp.

Tota la recaptació va destinada a la campanya anual de Mans Unides que aquest any porta per lema: Lluitem contra la pobresa, T’hi apuntes? Amb aquesta consigna l'entitat pretén motivar la societat en general, i a les institucions públiques, mitjans de comunicació i empreses, perquè prenguin consciència que són responsables també de l'eradicació de la pobresa.

 

Un centenar de persones de Mollerussa elaboren treballs pel Mercat i Tómbola de Mans Unides
comentaris