Marc Tugues a 1.150 quilòmetres de la ruta i tres països recorreguts

Les previsions meteorològiques anuncien pluja, i serà un perfecte argument per poder descansar una mica, en la primera setmana del recorregut.

Marc Tugues en els primers quilòmetres per terres daneses.
photo_camera Marc Tugues en els primers quilòmetres per terres daneses.

Marc Tugues compleix una setmana en la seva aventura esportiva i personal, que ja l'ha portat a recórrer els primers 1.150 quilòmetres per tres països europeus. Des de la sortida a Noruega en les primeres etapes. Va saltar a Dinamarca el cap de setmana, i ja estat recorrent els primers quilòmetres per Alemanya.

Després de deixar terres noruegues i amb les primeres dificultats, i les baixes temperatures del cercle polar àrtic, va creuar al petit espai danès, que va recorre en escassament dues etapes, que el van portar a la fontera alemanya a la ciutat de Flensburg. Primers quilòmetres amb molta dificultat deguda al fort vent que el va acompanyar en les dues etapes.

El camí fins a Horsens va tenir la mateixa dinàmica que impedia avançar al ritme que el Marc l'hi hauria agradat, però l'aventura té aquestes coses, i les inclemències formen part dels possibles inconvenients. Tot i així el Marc explica que està vivint amb intensitat els moments, que la resposta de la gent està essent molt generosa, el que l'hi permet deixar força amics pel camí.

Els paisatges canvien, a mesura que avança el recorregut, les vies que utilitza no són les més habituals, el que permet al Marc gaudir amb més intensitat del que la natura ofereix. Aquest dilluns la previsió anuncia pluja, i el Marc pensa a poder aprofitar aquest fenomen per descansar una mica, encara que assegura que les cames l'hi responen i de moment se sent molt satisfet de la resposta de la maquinària personal.

Per altra banda el Marc també ens ha fet saber que està molt content del seguiment i el suport que rep per part dels lectors del diari territoris.cat, convertit en el seu diari de viatge.

comentaris