Maria Arnal i Marcel Bagés actuaran el 5 d'abril al Cafè del Teatre

Estava previst que actuessin el passat 8 de març, però en secundar la vaga convocada per divereses organitzacions feministes, el concert s'ha emplaçat fins el proper 5 d'abril. Les entrades ja adquirides de forma anticipada són vàlides per aquesta nova data

Maria Arnal Marcel Bagès
photo_camera El duet Maria Arnal i Marcel Bagés

El passat 8 de març, MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS secundaven la vaga convocada per diverses organitzacions feministes i, per aquest motiu, el concert que, emmarcat en el MUD, tenien previst oferir al Cafè del Teatre a partir de les 22:00 hores, s'ha emplaçat fins el proper 5 d'abril a la mateixa sala i al mateix horari.

Les entrades ja adquirides de forma anticipada són vàlides per aquesta nova data

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018Aquest duet ha estat una de les més sorprenents revelacions dels darrers anys en el panorama musical estatal, començant amb un simple grapat de cançons que conformaven el seu primer EP i que va desembocar en l'edició del seu primer àlbum poc després, 45 Cerebros y 1 Corazón.

Transmissors de la música popular ibèrica als nostres dies, rescatant oblidats cançoners i afegint al repertori noves cançons pròpies que automàticament han passat a esdevenir clàssics d'una música que és folkexperimentaciósentiment. Música popular d'ahir i avui, per al dia de demà.

Comentaris