18.08.2022 |
Territoris.cat

Un maridatge amb pa, oli i xocolata, tancarà les primeres Jornades de l'Oli de les Borges

L'Espai Macià acollirà divendres al matí la cloenda, mentre que dissabte a la tarda es realitzarà una activitat per als infants a la plaça porxada

Conferència Esport, Salut, Nutrició i Oli amb la Gent Gran, de les Jornades de l'Oli 2016 inteiro
Conferència sobre esport i nutrició, dins les Jornades de l'Oli 2016 de la capital de les Garrigues
Un maridatge amb pa, oli i xocolata, tancarà les primeres Jornades de l'Oli de les Borges

Les primeres Jornades de l’Oli de les Borges Blanques clouran aquest cap de setmana amb un Maridatge d’Oli, Pa i Xocolata, divendres al matí a l’Espai Macià i obert a tothom, i amb l’activitat Els nens, l’entreteniment i l’oli, dissabte a la tarda a la plaça porxada de la capital de les Garrigues.

La jornada de divendres s'iniciarà a les 10.30 hores i comptarà amb les explicacions de Josep Ma Audí, membre del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya i professor de l’INS Josep Vallverdú.

Per la seva banda, el dissabte 28 de maig, a les 18 hores, hi ha prevista l’activitat per a infants la qual inclourà una gimcana organitzada per l’Associació Nereu, a la Plaça porxada de les Borges, adreçada a infants, pares i mares que formaran equips i amb l’ajuda d’un mapa buscaran diferents llocs amagats al municipi. En acabar hi haurà un berenar amb pa, oli i xocolata per a tots els participants.

Segons l'alcalde Enric Mir, aquestes jornades tenen com a objectiu difondre i promocionar els beneficis de l’Oli, més enllà de la Fira i "aconseguir que tota la població pugui ser prescriptora d’aquests valors i hàbits tan bons i saludables”.

Un maridatge amb pa, oli i xocolata, tancarà les primeres Jornades de l'Oli de les Borges
comentaris