Un maridatge amb pa, oli i xocolata, tancarà les primeres Jornades de l'Oli de les Borges

L'Espai Macià acollirà divendres al matí la cloenda, mentre que dissabte a la tarda es realitzarà una activitat per als infants a la plaça porxada

Conferència Esport, Salut, Nutrició i Oli amb la Gent Gran, de les Jornades de l'Oli 2016 inteiro
photo_camera Conferència sobre esport i nutrició, dins les Jornades de l'Oli 2016 de la capital de les Garrigues

Les primeres Jornades de l’Oli de les Borges Blanques clouran aquest cap de setmana amb un Maridatge d’Oli, Pa i Xocolata, divendres al matí a l’Espai Macià i obert a tothom, i amb l’activitat Els nens, l’entreteniment i l’oli, dissabte a la tarda a la plaça porxada de la capital de les Garrigues.

La jornada de divendres s'iniciarà a les 10.30 hores i comptarà amb les explicacions de Josep Ma Audí, membre del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya i professor de l’INS Josep Vallverdú.

Per la seva banda, el dissabte 28 de maig, a les 18 hores, hi ha prevista l’activitat per a infants la qual inclourà una gimcana organitzada per l’Associació Nereu, a la Plaça porxada de les Borges, adreçada a infants, pares i mares que formaran equips i amb l’ajuda d’un mapa buscaran diferents llocs amagats al municipi. En acabar hi haurà un berenar amb pa, oli i xocolata per a tots els participants.

Segons l'alcalde Enric Mir, aquestes jornades tenen com a objectiu difondre i promocionar els beneficis de l’Oli, més enllà de la Fira i "aconseguir que tota la població pugui ser prescriptora d’aquests valors i hàbits tan bons i saludables”.

Comentaris