En marxa a partir de dilluns el servei de bus que uneix Lleida i les estacions d'esquí del Pallars

Amb parades a Balaguer, Tremp, La Pobla de Segur, Sort i Rialp

Imatge de l'estació de BoiTaull
photo_camera Imatge de l'estació de BoiTaull

Aquest dilluns 2 de gener es posa en marxa el servei de bus que uneix Lleida i les estacions d'esquí del Pallars a través de la companyia ALSA. L'SkiBus surt de la capital del Segrià i arriba directament fins a Port Ainé amb parades a Balaguer, Tremp, La Pobla de Segur, Sort i Rialp. Per anar a Espot, s'ha de fer aturada a Sort i agafar el Bus de la Neu. Dilluns ja es podran adquirir els bitllets des del portal de venta online d'ALSA o bé a les finestretes dels punts de venda habituals a les localitats del trajecte. El paquet SkiBus inclou el bitllet i el forfet de les estacions: costa 36 euros des de Lleida i Balaguer i 32 euros des de Tremp, La Pobla de Segur, Sort i Rialp.

Imatge de l'estació de Portainè 1D'altra banda, Ferrocarrils de la Generalitat també ha informat aquest divendres que Ja està operatiu el Bus de la Neu, el servei de bus que fa el trajecte des de Sort fins a les estacions d'Espot i Port Ainé. Aquest transport es fa sempre amb reserva prèvia el dia anterior abans de les 19 hores al telèfon o Whatsapp 658 80 61 85. El trajecte d'Espot només està disponible els caps de setmana i festius. En canvi, es podran reservar viatges fins a Port Ainé els set dies de la setmana. 

El preu del bitllet és de 2 euros per trajecte i persona (4, anada i tornada). Els caps de setmana, la sortida es fa des de la parada de bus de Sort a les 08.30 hores i la tornada des de la cota 1.650 a les 16.30 hores des de Port Ainé, i des de la zona de taquilles d'Espot. Entre setmana, en canvi, l'horari de sortida serà a les 09.00 hores i la tornada a les 15.00 hores des de Port Ainé.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement