27.11.2021 |

Lleida centrarà la Marxa per la independència que organitza l'Assemblea Nacional Catalana


La marxa convocada per dissabte dia 30, serà el punt de partida d'una gran quantitat d'actes de mobilització programats per aquest estiu i que s'estendran a la resta del país.
Activitats de la secció del Pla d'Urgell de l'ANC a la Fira de Sant Josep.
Lleida centrarà la Marxa per la independència que organitza l'Assemblea Nacional Catalana

L'Assemblea Nacional Catalana inicia la Marxa per la Independència a Lleida amb una concentració per dissabte dia 30 a les 19:00 hores als Camps Elisis, des d'on arrencarà a les 20:00 hores la marxa a peu fins la Seu Vella. A l'acte hi assistiran personalitats del món de la cultura i la política catalana, Montserrat Carulla, Lluís Llach; l'alcalde de Vic, Vila Abadal, els escriptors Mª Mercè Roca i Josep Vallverdú, Josep Maria Forné,  president d'Òmnium Cultural Lleida, els diputats Joan Tardà i Toni Strubell, el músic Joan Reig i l'actor Toni Albà entre altres. Tot seguit, es llegirà el manifest de la marxa que és preveu multitudinària i que és la primera gran acció del full de ruta de l'Assemblea Nacional Catalana.

L'entitat insta als simpatitzants i seguidors a aprofitar-la al màxim, per tal de seguir construint la majoria social favorable a la independència i per a convocar tot el país a concentrar-se multitudinàriament a Barcelona el proper 11 de setembre. L'objectiu marcat és poder celebrar una nova Diada Nacional: la del Dia de la Independència.

La celebració d'aquest primer acte d'inici es farà possible amb la participació de les Assemblees Territorials, comarcals, sectorials, adherits i col·laboradors o simpatitzants. S'espera la màxima assistència, per la qual cosa s'ha posat en "marxa" tot l'engranatge necessari amb accions de comunicació, també via xarxes socials.


Lleida centrarà la Marxa per la independència que organitza l'Assemblea Nacional Catalana
comentaris