Mercè Petit supera en una hora el rècord absolut de la prova Pedals de Foc de Vielha

La ciclista mollerussenca Mercè Petit aconsegueix aquest dissabte un nou repte, que afegeix al seu palmarès esportiu, els Pedals de Foc Non Stop que s'ha celebrat a Vielha, i en el que ha superat el record de la prova en una hora.
photo_camera Imatge de la prova de Pedals de Foc Non Stop.

Els especialistes esportius diuen que la Mercè Petit ha polvoritzat el rècord de la prova Pedals de Foc Non Stop, aquest cap de setmana a Vielha. Una de les proves de l'especialitat BTT més dures del món de les que es celebren en un sol dia. La competició de la Val d'Aran té un recorregut de 230 quilòmetres amb un desnivell positiu de 6.000 metres.

Van prendre la sortida a les cinc del matí del dissabte, 230 ciclistes procedents de tot el món, disposats a superar el repte dels Pirineus. El la categoria masculina, Petit, va compartir la victòria amb el català Llibert Mill i amb l'hondureny Milton Ramos, que feien el recorregut en un temps de 10 hores i 52 minuts.

Mercè Petit, que representa al Team Blue Motors Ponts, arribava a la meta després de 13 hores i 39 minuts, essent la primera en la categoria femenina i superant en una hora el record de la prova. Aquest èxit la col·loca en la setzena posició de la classificació general.

Mercè Petit mostra la seva solidaritat social donant la meitat del premi metàl·lic de la prova, 300 euros, a la fundació Marató de TV3 per als programes de recerca i ajuda.

El pròxim repte de la ciclista lleidatana serà el 4 d'agost a Villalba de los Barros per disputar la segona prova de l'Open d'Espanya de marató.

comentaris