27.11.2021 |
Territoris.cat

Mercè Petit es recupera favorablement de la greu lesió patida a la Titan Desert

El passat mes d'abril, va ser repatriada a Espanya per ser operada d'una fractura trimaleolar al turmell esquerre.

Mercè Petit es recupera favorablement de la greu lesió patida a la Titan Desert

La lesió patida a la Titan Desert by Gaes, el passat mes d'abril al Marroc, va impedir que la ciclista mollerussenca Mercè Petit, fes realitat el seu projecte esportiu i de superació, un incident que va ajornar el seu principal repte d'aquesta temporada 2013 que era ni més ni menys que competir en cinc de les curses mountainbike per etapes més dures del món, una en cada continent, i aconseguir tres de cinc podis possibles.

Després de la segona posició individual obtinguda a la Trans Andes Challenge que es va celebrar a Xile el passat mes de Gener i la sisena posició en parella mixta obtinguda a l'Andalusia Bike Race disputada a Espanya el passat mes de març, li faltaven tres curses per completar el seu gran repte.

Segons explica la lleidatana, òptica optometrista de professió, és difícil combinar la feina amb el ciclisme d'alt nivell i quan et toca patir un cop tan dur encara més. Per altra banda el seu projecte, també vol contribuir de manera molt activa al ciclisme femení aportant el seu petit gra de sorra per tal de motivar a més noies a què s'iniciïn a la pràctica d'aquest esport, a lluitar per les seves fites, i de manera especial per a què en un futur no molt llunyà puguin dedicar-se dignament al ciclisme de manera professional.

Ara com ara continua amb una intensa recuperació, ha començat entrenaments amb la bici de carretera i espera confirmar els seus objectius concrets per la temporada vinent 2014 en pocs mesos.

Mercè Petit es recupera favorablement de la greu lesió patida a la Titan Desert
comentaris