Més de 100 voluntaris participaran en el Gran Recapte del Pla d'Urgell

Al Pla d’Urgell unes 570 famílies reben productes i aliments des dels Serveis Socials del Consell Comarcal, que són els encarregats de fer-ne la distribució.

Els Bombers del Parc de Mollerussa participen dissabte en el Gran Recapte.
photo_camera Els Bombers del Parc de Mollerussa participen dissabte en el Gran Recapte.

La crida que es va fer des dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, en la que demanava voluntaris per coordinar la campanya del Gran Recapte del pròxim divendres i dissabte, ha tingut com a resposta l'oferiment de més d'un centenar de persones i entitats. A la convocatòria hi han respòs alumnes de l’institut Terres de Ponent i del col·legi La Salle, així com persones de Càritas, de Creu Roja, de l’Ateneu Golmesenc i altres persones a títol individual.

L'actuació que impulsa el Banc d'Aliments i l'ens comarcal es dura a terme en els supermercats Plus, Condis, Mercadona, Caprabo, Lidl i Dia de la comarca, els dies 28 i 29 de les nou del matí a les nou del vespre. En aquells municipis en què no hi ha cap d’aquests supermercats, els articles es podran dipositar en els punts de recollida que s'habilitaran en els Ajuntaments.

Tal com a recordat el president del Consell Comarcal Francesc Fabregat, els articles prioritaris per aquest Gran Recapte seran oli, llet, conserves de peix, de verdura, de fruita. Aliments per a esmorzar, per als més petits. També és important recollir productes d’higiene femenina, higiene general i higiene infantil.

A més a més, per segon any consecutiu, el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya del parc de Mollerussa ha habilitat un punt de recollida d’aliments i productes a la plaça de l’Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell. Els bombers duran a terme, el dissabte, una demostració de rescats amb gossos, una activitat que completaran amb la projecció audiovisuals en què es mostra la seva feina.

Al Pla d’Urgell unes 570 famílies reben productes i aliments des dels Serveis Socials del Consell Comarcal, que són els encarregats de fer-ne la distribució.

Comentaris