Més d'un miler de solidaris participen en la Caminada a la llum de la lluna

Els patrocinadors de la Campanya Porta l'aigua solidaria, van fer una donació de 3.000 euros que s'invertiran en un projecte de canalització a la ciutat etíop de Wukro.

Caminada 3
photo_camera Caminada 3

El president de del CIS Pujol-Àngel OlaranLa primera Caminada a la llum de la lluna solidaria, va reunir més d'un miler de participants, que van fer el recorregut de prop de deu quilòmetres, distancia que separa Mollerussa del Salt del Duran. Una activitat del programa estiuenc de les Quatre llunes, que organitza l'Associació Atlètica Xafatolls amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Amb vint-i-dos anys de trajectòria, la iniciativa esportiva i de lleure, es va submergir, en la solidaritat, col·laborant amb el Centre d'Iniciatives Solidàries, Pujol, Àngel Olaran, que amb la campanya Porta aigua solidaria, pretenia implicar als participants en el projecte d'una xarxa de canalització a la ciutat etíop de Wukro, ciutat en la qual treballa el missioner basc Àngel Olaran.

Una acció, que també pretenia sensibilitzar als participants, en la necessitat de considerar l'aigua un bé preuat, ja que malgrat en les nostres contrades, disposar d'aigua és un fet habitual, en alguns llocs com Etiòpia, aquest element és força escàs, i cada cop ho serà més.

Caminada 4Els 1.100 participant en la caminada popular mollerussenca, van rebre una ampolla d'aigua, en prendre la sortida, i un cop efectuat el recorregut, havien de mostrar l'estalvi que havien fet. L'acció va fer possible que les firmes patrocinadores aportessin 3.000 euros, pel projecte. Font Vella, Rodi Motor services, Taller A. Miquel, Pujol, Paprinsa, Fridecal, Autansa, Veri i Ondupacart.

comentaris