05.06.2020 |
Territoris.cat

Mig centenar de participants en el primer Duatló de l'Infern

Anna Moragues del Grup Excursionista Serralada va aconseguir el primer lloc en la categoria de veterans femení, amb un temps d'1:52:42 hores.

La sortida del primer Duatló de l'Infern al Parc de La Serra de Mollerussa.
La sortida del primer Duatló de l'Infern al Parc de La Serra de Mollerussa.
Mig centenar de participants en el primer Duatló de l'Infern

Aquest diumenge es va celebrar al Parc de La Serra el primer Duatló de l'Infern, una competició en la qual hi van participar mig centenar d'atletes, procedents de Catalunya i l'Aragó. La prova que organitzava el Grup Excursionista Serralada, oferia als participants tres circuits que recorrien els termes municipals de Mollerussa, Sidamon, Torregrossa i Miralcamp.

A les nou del matí prenien la sortida els participants encarant el primer tram de 5 quilòmetres a peu, per continuar el segon recorregut de 24 quilòmetres amb BTT i finalitzant la cursa amb un nou tram a peu de 2,3 quilòmetres.

Una primera convocatòria que va deixar molt satisfets als participants, que van elogiar el circuit i la dificultat, el que anima als organitzadors del Grup Excursionista Serralada a donar continuïtat a la competició el pròxim any.

Pel que fa als resultats, en la categoria de veterans masculí, el millor temps l'assolia l'atleta de Cerdanyola del Vallès Alberto Gómez, que milita en el club Safrunning, finalitzant el recorregut en 1:24:48 hores, sis minuts més tard arribava al Parc de La Serra Manolo Luque del CUCE Mollerussa, i a un minut d'aquest el cerverí Ferran Farre.

En la categoria femenina l'atleta local del Serralada Anna Moragues, aconseguia un temps d'1:52:42 hores essent la primera a finalitzar el recorregut. Una hora i deu minuts més tard o feia la barcelonina Imma Garsaball, i l tercer millor temps va ser el de l'Anna Bonjorn del Serralada.

En les categories sènior Bernat Reñé de Fondarella aconseguia el millor temps, així com Montse Masip de Bovera. També és classificaven en els segons i terces llocs, Joan Ramon Ribelles del Palau, i Alberto Blanch de Saidí, segon i tercer respectivament. I pel que fa a les fémines Nuria Balague del Serralada i Joanna Okarma de AA Xafatolls.
 

Mig centenar de participants en el primer Duatló de l'Infern
comentaris