05.12.2021 |
Territoris.cat

La Mitja Marató de Mollerussa ja compta amb mig miler d'inscrits

L'Associació Atlètica Xafatolls, organitzadora de la prova, ha modificat el circuit a petició dels veïns, i redueix el circuit popular de 8 a 5 quilòmetres.

Sortida de la Mitja Marató de Mollerussa en l'edició de 2013.
Sortida de la Mitja Marató de Mollerussa en l'edició de 2013.
La Mitja Marató de Mollerussa ja compta amb mig miler d'inscrits

A dues setmanes de la celebració de la Mitja Marató de Mollerussa, la prova atlètica ja compta amb més de mig miler d'inscrits, el que demostra l'interès i la consolidació de la prova, que espera arribar al miler de participants. Així ho han explicat aquest dilluns l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i Xavier Gomà, el vicepresident de l’Associació Atlètica Xafatolls, organitzadors de la cursa.

L’esdeveniment esportiu tornarà a tenir enguany una prèvia el dia 18 amb la Fira del Corredor, amb una dotzena de parades que s’ubicaran al Pavelló Onze de Setembre. El programa es completa amb les curses infantils, que es diputaran a partir de les 5 de la tarda al Parc Municipal, i que esperen al voltant de 300 participants.

Pel que fa al recorregut de la Marató, patirà alguna modificació per tal de minimitzar les molèsties als veïns dels carrers pels quals passarà, segons ha explicat Solsona, que ha indicat que des de l’Ajuntament es difondrà la informació dels horaris en els quals les vies per on passa la cursa quedaran tallades al trànsit rodat. Així mateix, també s’ha previst avançar l’hora de la sortida a les 10 del matí, del diumenge 19 d'actubre, i reduir a 10 kilòmetres el tram urbà que l’any passat va ser de 13, segons ha dit Gomà, el qual ha precisat que el recorregut per dins de la ciutat es farà a primera hora per tal d’obrir els carrers a la circulació com més aviat millor.

El recorregut de la Mitja Marató, que també travessarà el terme municipal de Golmés, coincidirà en una part amb el de la cursa curta que enguany passa dels 8 als 5 kilòmetres. Tant els inscrits en aquesta cursa com els que ho estiguin a la Mitja Marató seran obsequiats amb una samarreta tècnica i els 150 que arribin primer rebran a més una visera.

Les inscripcions es poden fer fins al pròxim dijous dia 16 a la web www.mollerussa.cat/mitja, on a hores d’ara ja hi ha inscrits 360 corredors a la mitja i uns 150 a la de 5 kilòmetres.

Seguint amb la línia encetada l’any passat, es segueix amb la col·laboració endegada amb el Club d’Atletisme de BarbastreFernando Torres, president del club aragonès ha explicat que es tracta d'oferir avantatges als atletes dels dos clubs implicats per tal que puguin completar una marató sumant la seva participació en les dues Mitges Maratons, la de Barbastre, que va ser el passat 27 de setembre i la de Mollerussa.

La Mitja Marató de Mollerussa ja compta amb mig miler d'inscrits
comentaris