El mollerussenc Eduard Masdeu publica el llibre 'La revolució digital a les Aules de Música'

El doctor en Societat i Qualitat de Vida per la Universitat de Lleida, analitza els reptes i oportunitats que plantegen les tecnologies digitals a les aules de música

Lliurament del premi Batec del 2015, a Eduard Masdeu
photo_camera Lliurament del premi Batec del 2015, a Eduard Masdeu

El mestre i professor universitari, Eduard Masdeu, acaba de publicar el seu llibre titulat La revolució digital a les aules de música(Pagès Editors), amb pròleg de la consellera d’Ensenyament Meritxell Ruiz.

Llibre d'Eduard Masnou publicat per pagés editorsL’obra analitza, a través de quatre capítols, el nou escenari educatiu en què es troben les aules de música de les escoles d’Educació Primària. En el primer capítol es descriuen les particularitats del context en què es troba l’escola del segle XXI arran de la irrupció de les tecnologies digitals a les aules escolars. En el segon es fa una mirada retrospectiva a la presència de les tecnologies en l’ensenyança de la música i es caracteritza l’àmbit actual d’aquest ensenyament. En el tercer es presenta el MITEM, una proposta de Marc per a la Integració de les Tecnologies en l’Educació Musical. En el quart es formulen les conclusions, les quals sintetitzen els aspectes rellevants tractats en els diversos capítols.

es descriuen les particularitats del context en què es troba l’escola del segle XXI arran de la irrupció de les tecnologies digitals a les aules escolars

Eduard Masdeu Yélamos és doctor cum laude -amb menció internacional- en Educació, Societat i Qualitat de Vida per la Universitat de Lleida, Màster en Tecnologia Educativa: e-learning i gestió del coneixement per la Universitat Rovira i Virgili, Màster en Educació i TIC (e-learning) per la Universitat Oberta de Catalunya i Diplomat en Mestre: especialitat en educació musical per la Universitat Rovira i Virgili. En l’actualitat, treballa com a mestre de música a l’escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer i com a professor col·laborador al Màster universitari en Educació i TIC (e-learning) de la Universitat Oberta de Catalunya i al Grau d’Educació Infantil de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

Comentaris