Mor un dels joves envestits pel tren en el pas a nivell de Mollerussa

Els dos menors van saltar-se les barreres de seguretat amb     el seu vehicle i van topar amb el tren que es dirigia a Lleida

Els serveis d'emergències mèdiques evacuant al jove que va ser envestit
photo_camera Els serveis d'emergències mèdiques evacuant al jove que va ser envestit

Dos joves de 17 anys que conduïen una moto van ser envestits ahir al vespre per un comboi que circulava en direcció a Lleida, en saltar-se el pas a nivell de la Carretera del Palau a Mollerussa. El conductor de la motocicleta (M.A.R.), veí de Mollerussa, va resultar ferit lleu, però l’acompanyant (J.R.C.), també de Mollerussa, va haver de ser evacuat a l’Hospital Arnau de Vilanova en estat molt crític i poc després va morir.

IMG_6977Els serveis d'emergències mèdiques atenen al jove en el lloc de l'accidentSegons fons dels Mossos d’Esquadra, els joves que circulaven en direcció al Palau d’Anglesola i després d’avançar tres vehicles que esperaven amb les barreres baixades, van creuar el pas a ni-vell, amb la qual cosa el comboi que es dirigia cap a Lleida va impactar amb la roda del davant de la motocicleta, provocant un gir a la moto i arrossegant l’acompanyant uns metres més enllà. Els serveis d’emergències mèdiques van haver de reanimar in situ en dues ocasions el jove. Finalment van decidir traslladar-lo en una ambulància cap a l’Arnau de Vilanova en estat crític on va morir unes hores després.

L’accident es va produir a tres quarts de set de la tarda i va ocasionar retencions i problemes de circulació en els accessos a Mollerussa. A conseqüència del sinistre, Adif va habilitar un autobús per traslladar fins a Lleida als 25 passatgers que viatjaven en el comboi que circulava per la línia de Manresa.

Cal recordar, que en aquest mateix punt ja va ser atropellada mortalment una veïna de Mollerussa el 14 de febrer de 2014.

comentaris