07.05.2021 |
Territoris.cat

Un mort en una sortida de via a l'N-II a Castellnou de Seana

Pla obert on es pot veure el punt de l'N-II a Castellnou de Seana on ha tingut lloc una sortida de via mortal d'un turisme, el 4 de desembre de 2017. (Horitzontal)
Punt de l'N-II a Castellnou de Seana on ha tingut lloc una sortida de via mortal d'un turisme / Foto: Oriol Bosch
Un mort en una sortida de via a l'N-II a Castellnou de Seana

Un home ha mort en una sortida de via a l'N-II a Castellnou de Seana aquest dilluns a la matinada. Els Mossos d'Esquadra estan investigant quan i com hauria tingut lloc l'accident, ja que l'avís l'ha donat un camioner que ha vist el turisme fora de la via pels volts de dos quarts de set del matí. En primer pla, restes del vehicle accidentat mortalment a l'N-II a Castellnou de Seana, i al fons una furgoneta dels Mossos d'Esquadra al camp on ha caigut, el 4 de desembre de 2017. (Horitzontal)

Un camioner ha donat l'avís del sinistre pels volts de dos quarts de set de la matinada

És per això que se sospita que el sinistre hauria tingut lloc en una hora indeterminada de la matinada. Segons la policia, la víctima mortal era el conductor i únic ocupant del turisme. L'accident s'ha produït al punt quilomètric 493,3 de l'N-II, en direcció Mollerussa i el cotxe ha caigut en un camp situat uns metres per sota de la carretera.

Un mort en una sortida de via a l'N-II a Castellnou de Seana
comentaris