Un mosso va disparar el tret mortal al lladre de Lleida en defensa pròpia

el fatal desenllaç no el va causar una bala perduda d'un tret intimidatori, com s'havia apuntat inicialment

Mossos d'investigació fent fotografies al lloc dels fets, a la Bordeta.
photo_camera Mossos d'investigació fent fotografies al lloc dels fets, a la Bordeta.

 El tret que va acabar amb la vida d'un lladre a Lleida aquest diumenge al vespre no va ser fortuït ni una bala perduda a causa dels trets intimidatoris, tal com s'apuntava inicialment. L'ACN ha avançat que va ser un tret dirigit al fugitiu efectuat per un agent dels Mossos d'Esquadra en defensa pròpia.

Segons fonts consultades per l'ACN, dos agents perseguien els dos presumptes atracadors que fugien a peu mentre un d'ells efectuava trets intimidatoris a l'aire perquè s'aturessin. Un dels lladres, però, es va girar i va encanonar els agents. Segons els Mossos, duia dues armes i s'està investigant eren reals o fictícies. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, davant aquesta amenaça, un dels agents, que es va sentir amenaçat, va disparar a la víctima. Van ser diversos trets i almenys un d'ells va impactar-li en una zona vital i va morir a l'acte. Fonts pròximes al cos policial han assegurat que es va actuar d'una manera proporcionada a la situació.

Els Mossos d'Esquadra han explicat a través d'un comunicat que a les 19.37 hores d'aquest diumenge 21 de maig van tenir coneixement que s'havia produït un atracament a la benzinera del carrer Corts Catalanes de Lleida. Segons les primeres informacions, un treballador de la benzinera havia resulta ferit amb un tornavís pels lladres, els quals havien fugit amb una furgoneta i amb la recaptació.

De manera immediata es va muntar un dispositiu policial per localitzar el vehicle sospitós. Un cop comprovada la matrícula facilitada per un testimoni es va constatar que la furgoneta constava com a sostreta a Reus el 20 d'abril de 2017.

Comentaris