Neix al Pla d'Urgell SolvenWeb, una nova proposta empresarial de referència

Una plataforma que posa a l'abast del petit comerç, Pimes o grans empreses una base de dades de morositat, que pot gestionar el mateix client, garantint l'efectivitat dels cobraments.
Jordi Montull i Bartomeu Molina, els impulsors de SolvenWeb.
photo_camera Jordi Montull i Bartomeu Molina, els impulsors de SolvenWeb.

SolvenWeb neix de la iniciativa de dos empresaris del Pla d'Urgell, preocupats per la incidència que la morositat està tenint en els petits comerços i les Pimes, així com en les grans empreses. Es tracta d'una base de dades que pot gestionar el mateix client, que pot utilitzar la plataforma per introduir el llistat de morositat del seu establiment. 

SolvenWeb permet als usuaris conèixer les dades de qualsevol client, amb rapidesa, abans de tancar una operació, la mateixa plataforma compta amb plantilles per gestionar el cobrament o eines per presionar al deutor, a través de correu electronic. D'altra banda la plataforma també permet conèixer el perfil de les empreses, informes patrimonials, informes financers... fins a l'avaluació de riscos i balanços i comptes de resultats.

Es completa l'oferta de la plataforma SolvenWeb amb gestió de documents, pressupostos, albarans o factures, al mateix temps que pot fer arribar als clients SMS per informar-los sobre pressupostos, albarans o detallar dades.

Els impulsors de l'eina manifesten que actualment no existeix al mercat cap altra proposta d'aquestes característiques, ja que actualment la informació sobre morositat tan sols fa referència a entitats financeres, però no a comerç i indústria, per la qual cosa port ser una eina de gran utilitat per aquests sectors, aportant funcionalitat i garantia per tal d'evitar la morositat.

SolenWeb presentarà la plataforma als comerciants de Mollerussa (Mollerussa Comercial), aquest divendres a les 20:30 hores, a la seu de la Cambra de Comerç, al carrer Ferrer i Busquets.  

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement