19.01.2022 |
Territoris.cat

El Coworking arriba al Pla d'Urgell per impulsar noves estratègies empresarials

E-Lleida és un espai de més de 2.000 m2, creat per a lloguer d'oficines amb serveis compartits i que facilita alhora sinergies entre les empreses establertes. 

IMG_3822
Despatxos i oficines des d'11 m2 fins a 35 m2,atractius i funcionals.
El Coworking arriba al Pla d'Urgell per impulsar noves estratègies empresarials

E-Lleida és un espai de més de 2.000 m2, creat per a lloguer d'oficines amb serveis compartits i que facilita alhora sinergies entre les empreses establertes.

El Pla d'Urgell es caracteritza pel seu dinamisme i per comptar amb un teixit empresarial important. D'acord amb això s'està implantant amb èxit una tendència importada dels EEUU, destinada als professionals i empreses que desitgin compartir espais de treball, el Coworking.
Aquest nou concepte de treball té una marcada filosofia laboral, de la qual, sorgeixen sinergies i col·laboracions per la proximitat que mantenen les organitzacions o professionals que s'hi agrupen.
Amb aquesta voluntat neix el Centre de negocis i Coworking E-Lleida, a l'Av. de la Mediterrània, 39 del polígon Golparc de Golmés. Els seus promotors han impulsat la iniciativa, mitjançant la qual, ofereixen uns espais de treball, independents i amb serveis compartits.
En unes modernes instal·lacions, E-Lleida disposa de despatxos i oficines des d'11 m2 fins a 35 m2, que gaudeixen d'un agradable disseny i mobiliari funcional, amb serveis compartits que inclouen espais amb una excel·lent imatge corporativa, recepció, servei de correspondència i recollida de paqueteria, fax, telèfon fixe, servei de fotocòpies, atenció trucades, mobiliari, lloguer, electricitat, climatització, a més a més de servei de neteja i possibilitat de magatzem.
En aquest últim aspecte, les instal·lacions compten amb més de 1.800 m2, part dels quals també es poden llogar per emmagatzematge compartit.
El centre de negocis també disposa d'una sala de reunions i aula de formació, que es poden utilitzar unes hores al mes. En definitiva, tot un seguit de múltiples serveis amb valor afegit, en una quota única a partir de 160 € al mes.
Tots els avantatges del Coworking per donar oportunitat als professionals i empreses en dirigir i gestionar eficaçment la seva empresa, a partir d'una contenció de costos i amb tots els beneficis que significa el fet de treballar independent, però a la vegada en comunitat. Per a més informació trucar al telèfon 973 60 09 22

El Coworking arriba al Pla d'Urgell per impulsar noves estratègies empresarials
comentaris