Nova oferta de cursos de Català presencials i en línia del CNL de Lleida

Sin título-1
photo_camera Oferta de cursos de Català del CNL de Lleida

El Centre de Normalització Lingüística de Lleida, a través del Servei Local de Català de Lleida i els serveis comarcals de català del territori, ofereix cursos presencials i en línia de tots els nivells, amb titulacions oficials.

Què s’aprèn als cursos del CNL?

  • Al nivell bàsic (A2) s’aprèn a comprendre i utilitzar les frases i expressions més usuals en situacions bàsiques i quotidianes.
  • Al nivell elemental (B1) s’aprèn a comunicar-se amb un cert grau d’autonomia oral i escrita en àmbits públics i professionals.
  • Al nivell intermedi (B2) s’aprèn a respondre oralment i per escrit de manera adequada, coherent i fluïda davant de situacions diverses.
  • Al nivell de suficiència (C1) s’aprèn a comunicar-se eficaçment oralment i per escrit, amb fluïdesa i espontaneïtat en situacions formals acadèmiques, socials i professionals.
  • Al nivell superior (C2) s’aprèn a comunicar-se oralment i per escrit amb naturalitat, fluïdesa i precisió en situacions complexes de l’àmbit públic, acadèmic i professional.

Els nivells s’imparteixen en tres mòduls, de tres mesos de durada en el cas de cursos presencials i de quatre mesos en el cas dels cursos en línia. El curs de nivell superior (C2) és un únic mòdul que s’imparteix  amb una durada anual en el cas de cursos en línia i quadrimestral o anual en el cas de cursos presencials.

Com s’aprèn als cursos del CNL?

S’aprèn llengua en situacions reals i pràctiques.

Es participa en activitats culturals per practicar la llengua i conèixer el país.

S’aprèn d’acord amb les necessitats de cadascú.

Oferta de cursos al nostre web:  http://www.cpnl.cat/xarxa/cnllleida/  

Comentaris