04.12.2022 |
Territoris.cat

Una nova proposta gastronòmica de l'Arrosseria Antoni Rubies

L'establiment d'Artesa de Lleida, dirigit pel reconegut cuiner, ofereix un singular menú de gintònics que mariden amb peix, carn i postres.

foto arrosseria
L'equip del restaurant, especialitzat en arrossos, capitanejat per Antoni Rubies
Una nova proposta gastronòmica de l'Arrosseria Antoni Rubies

L’Arrosseria Antoni Rubies d’Artesa de Lleida ofereix un singular menú de maridatge les nits dels caps de setmana del mes de novembre (divendres i dissabtes) on els gintònics maridaran amb peix, carn i postres. Els primers sopars d'aquest cap de setmana, han estat una experiència molt ben rebuda per als amants del maridatge de cuina i gintònic, amb un menú de Cebiche de corbina amb llima, blat de moro i moniato; Galets farcits de bacallà amb puré de coliflor i all negre; i Cua de bou amb xips de iuca i ou mig cuit. Les postres, Sopa de maduixes i figues amb pebre verd i bunyol de xocolata.

Una proposta gastronòmica que es va maridar amb els gintònics Gin Voortrekker amb tònica Schweppes Premium Azahar & Lavanda, Gin Mombasa amb tònica Schweppes Premium Mixer i Gin Premium Puerto de Indias Strawberry amb tònica Schweppes Premium Mixer Hibiscus. 

Tot plegat per 29 euros, amb IVA inclòs. Les reserves es poden fer al 973 167 553.

La Gin Voortrekker es va combinar amb la tònica Schweppes Premium Azahar & Lavanda. En aquesta ginebra holandesa predomina el seu botànic estrella: la taronja d'origen sud-africà. D'aquest destil·lat, que deu el seu nom als primers colons d'origen holandès –coneguts com els Voortrekkers (els que van al capdavant)– que emprengueren l'aventura a Sud-àfrica, amb la creu d'aspa per bandera, destaquen les suaus aromes d'espècies (pebre negre i nou moscada). La tònica és floral amb aromes de tarongina i lavanda.

La Gin Mombasa va casar amb tònica Schweppes Premium Mixer, resultant un exemple de ginebra tipus London Dry Gin.

La Gin Premium Puerto de Indias Strawberry es va barrejar amb tònica Schweppes Premium Mixer Hibiscus, elaborada a Carmona (Sevilla), a la destil·leria més antiga d'Andalusia.

Una nova proposta gastronòmica de l'Arrosseria Antoni Rubies