El Palau d'Anglesola inaugura Km.0 Boira un aparador dels productors lleidatans

Irene Barón, pretén divulgar la qualitat dels productes artesanals que s'elaboren a la demarcació de Lleida, sota la denominació de Kn.0, com a garantia de proximitat.

Imatge de l'establiment  Km.0 Boira, que es va inaugurar al Palau d'Anglesola.
photo_camera Imatge de l'establiment Km.0 Boira, que es va inaugurar al Palau d'Anglesola.

El dissabte passat, 9 de novembre va obrir les seves portes la botiga Km.0 Boira, al carrer Urgell, 33 del Palau d'Anglesola, un espai que aposta pels productes de proximitat de les comarques de Ponent.

De la mà de la Irene Barón, l'establiment es caracteritza per la seva especialització en productes alimentaris i detalls fets artesanalment de les terres de Lleida, amb varietat i un bon assortiment de pa, coca, vi, formatges, embotits, llet fresca, iogurts, vi, brioixeria o fruits secs, entre altres. Tanmateix, el projecte inclou per més endavant, condicionar un pati adjacent a la botiga, preparat per fer el vermut o berenar amb productes de la botiga. 

L'establiment obrira al públic tots els divendres al matí i tarda, i els dissabtes i diumenges al matí.

La botiga Km.0 Boira recull sota aquesta denominació, la personalitat i la singularitat de les terres de ponent, ben definida pel fenomen meteorològic de la boira i que la Irene l'hi ha donat protagonisme a la xarxa amb el web laboiradeponent.cat.

comentaris