Parcmotor presenta el nou model tot-terreny Opel Mokka

La marca alemanya Opel entra en el segment del tot-terreny amb el model Mokka, un vehicle que incorpora una tecnologia avançada que pot reconèixer les senyals de trànsit o alerta de canvi de carril per evitar col·lisions frontals, entre altres.

El nou model Mokka que presenta la marca alemanya Opel.
photo_camera El nou model Mokka que presenta la marca alemanya Opel.

Una proposta automobilística de la factoria Opel que ja es pot veure a les instal·lacions de Parcmotor de Golmés; un vehicle versàtil amb unes grans prestacions tecnològiques que garanteixen la seguretat, al mateix temps que ofereix versions de motoritzacions respectuoses amb el medi ambient. Un model que la marca alemanya té previst vendre 3.000 unitats al llarg del 2013 a Espanya i 80.000 a la resta d'Europa.

El petit tot-terreny surt a la venda amb una gamma de tres motors diferents, dos amb gasolina i una amb diesel, 1,6 litres amb una potència de 115 cavalls, 1,4 litres turbo de 140 cavalls, 1,7 CDTI de 130 cavalls. Els models associats a la caixa de canvis manual incorporen el sistema d'arrencada i parada de motor Start/Stop, i es presenten amb tracció integral a les quatre rodes, a les davanteres, així com una versió de transmissió automàtica, en funció de la motorització.

La bona acollida d'aquest model, que ronda els 18.120 euros ha tingut molt bona acollida, i la marca ja ha rebut més de 40.000 comandes a tota Europa.

Grupparcmotor és una empresa  amb més de 20 anys d'experiència en el sector de l'automòbil. Avalats per la fidelitat dels seus clients i amb un sol afany, aconseguir la màxima satisfacció amb una política de millora contínua i formació constant. Una empresa amb il·lusió per servir als clients i amics. Una empresa que s'adapta als canvis constants del sector per tal de complir amb els estàndards de qualitat que exigeixen els fabricants i que aposta per la novetat de la Multimarca en un mateix centre. Disposen d'unes instal·lacions modernes de més de 7.000 m2 i un personal format i atent al seu servei.

Comentaris