24.09.2021 |

El Grup Parcmotor va presentar el nou Ford B-Max a Autotardor

El concessionari de Golmés va aprofitar la Fira d'Autotardor per presentar el nou model Ford B-Max, la màxima expressió de Ford Go Further.
El nou Ford B-Max va ser presentat pel Grup Parcmotor a la Fira d'Autotardor.
El Grup Parcmotor va presentar el nou Ford B-Max a Autotardor

El nou model Ford B-Max, la màxima expressió de Ford Go Further, neix amb l’ambició de crear un nou segment. Un producte atractiu per aquells clients que busquen més enllà dels segments tradicionals, clients innovadors que demanen un vehicle compacte, més espaiòs i flexible, on el disseny és fonamental, amb el nou sistema Ford Easy Acces (Accés sense obstruccions de 1.5m d’ample a cada costat). El B-MAX, ho aconsegueix amagant de manera Intel·ligent el seu pilar de refoç central, dins les portes, en lloc de fixar-ho a la carrocería.

Per altra banda, disposa també de la última tecnología SYNC (Comunicació i entreniment controlat per veu i combinat amb el telèfon). 

I finalment, cal destacar el motor EcoBoost 1.0 l. ( premiat al millor motor de l’any 2012 ),  el motor més eficient i amb la millor relació eficiència-rendiment del mercat, amb injecció directa de gasolina, turbocompresor i distribució variable. Fins a 120 CV i 4.9 l./ 100 km. de consum mig.   

Per a tots aquells que vulguin conèixer el nou Ford B-Max, un innovador vehicle en quan al seu disseny i amb la tecnologia més avançada, poden visitar-lo a Grup Parcmotor al Polígon Golparc de Golmés.                                             

PVP con PLAN PIVE por 12.590 € *

El Grup Parcmotor va presentar el nou Ford B-Max a Autotardor
comentaris