Periodistes britànics visiten el Pirineu lleidatà per conèixer l’oferta d’esquí

Els periodistes britànics a l'estació de Lles de Cerdanya.
photo_camera Els periodistes britànics a l'estació de Lles de Cerdanya.

Un grup de periodistes de diferents mitjans de comunicació del Regne Unit estan participant aquests dies en un viatge de premsa al Pirineu català adreçat al producte de neu amb la finalitat de conèixer l'oferta d'esquí. El viatge ha estat organitzat per la marca Pirineus, de la qual en forma part el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, per a promocionar al mercat britànic no només l'esquí sinó també el patrimoni cultural i la gastronomia dels Pirineus.

El grup de periodistes es va desplaçar ahir dijous a l'estació d'esquí nòrdic de Lles de Cerdanya, on van fer activitats de raquetes i van practicar l'esquí de fons. També van tenir l'oportunitat de conèixer el conjunt de l'oferta turística de la zona. Aquest grup de periodistes perllongarà la seva estada fins dilluns per diferents comarques del Pirineu català.

La periodista Catherine Murphy, redactora del Sunday World i l’Irish Daily Mail i especialista en esquí, continuarà a partir d'avui el seu viatge per diferents estacions d'esquí del Pirineu de Lleida com Port Ainé o Baqueira Beret i aprofitarà per conèixer l’oferta turística del Pallars Sobirà i la Val d’Aran. Els altres periodistes, que van visitar ahir dijous l'estació de Lles de Cerdanya, seguiran el viatge programat per estacions d’altres punts de Catalunya.

Comentaris