27.06.2022 |

Pizzeria Breiko celebra la Festa dels 25è aniversari al Pavelló Firal

Pizzeria Breiko estarà present al Primer Mercat de Segona Mà que es celebrarà al Pavelló del 125 Aniversari, per celebrar una gran festa amb tots els seus clients i amics amb motiu del 25è aniversari.

El Team Family Breiko  que celebra el 25è aniversari.
El Team Family Breiko que celebra el 25è aniversari.
Pizzeria Breiko celebra la Festa dels 25è aniversari al Pavelló Firal

Jordi Vidal i la seva família dirigeixen des de fa 25 anys la pizzeria Breiko, una trajectòria que els ha convertit en un local de referència, no tan sols per la qualitat de la seva gastronomia, si no per la cordialitat i el tracte amb els clients. Un seguit de qualitat que han permès als propietaris del local fomentar un cercle d'amistats molt estretes i personals.

Per aquest motiu des de fa setmanes el local organitza un seguit d'activitats com a deferència als clients, sortejos, regals, i sorpreses que tindran el moment àlgic el diumenge 5 de maig, al Pavelló del 125 Aniversari del Recinte Firal, en el marc del Mercat de Segona Mà, en el que s'instal·larà un espai de la Pizzeria Breiko, per atendre als visitants del mercat i a totes les amistats del local, que vulguin compartir una copa amb el Jordi i el seu Family Team

El propietaris del local han convocat a totes les persones que al llarg d'aquests anys han treballat o col·laborat amb Pizzeria Breiko per a retre homenatge a la seva participació en la continuïtat de l'establiment.

Des de el diari territoris.cat, els felicitem per aquesta celebració i per la confiança que han tingut en el mitjà des de els seus inicis.

Pizzeria Breiko celebra la Festa dels 25è aniversari al Pavelló Firal
comentaris