Plusfresc llança la marca 100% criat a Lleida

La nova marca de la cadena de supermercats lleidatana reforça el compromís de la companyia amb la qualitat dels seus productes i amb els ramaders de la comarca

criat a lleida_NP interior
photo_camera Cartell de la campanya de la cadena de supermercats lleidatana

Oferir als seus clients productes de qualitat i ser fidels als ramaders de Lleida. Aquests són dos dels
principals compromisos de Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, des de la seva creació fa 87 anys; dos compromisos que la companyia ha volgut reforçar amb el llançament de la seva nova marca: 100% criat a Lleida.

Amb aquest distintiu, que inclourà en un primer moment la vedella i el pollastre per abastir després la resta de famílies càrnies, la companyia vol insistir en la seva aposta pel producte de casa. I és que tant l’engreix com el creixement dels animals es duu a terme en granges integrades de la terra – Llivia, Marimunt, Sucs i Rosselló, en el cas de la vedella; El Poal, Bellvís, El Soleràs, Llardecans i Tartareu, entre d’altres, pel que fa al pollastre -.

En ambdós casos se’ls proporciona una alimentació de molta qualitat i de manera molt controlada, sense utilitzar additius ni substàncies artificials. En aquest sentit, i amb l’objectiu d’obtenir una carn més tendra i gustosa, es canvia l’alimentació de les vedelles durant els darrers tres mesos. Ens agrada la carn de la millor qualitat i ens agraden els ramaders d’aquí, explica Francisco González, director general de Plusfresc. La marca 100% criat a Lleida, neix precisament a partir de la confluència d’aquests dos compromisos, presents des de sempre al nostre ADN, afegeix.

La vedella i el pollastre 100% criat a Lleida es podran comprar ja a tots els establiments de Plusfresc.

Comentaris