La policia espanyola desallotja de forma violenta les persones que volien votar al CAP Cappont de Lleida

La Policia carrega a Cappont de Lleida, amb algun ferit
photo_camera La Policia carrega a Cappont de Lleida, amb algun ferit

Els agents antidisturbis de la policia espanyola ha desallotjat violentament les persones que esperaven al CAP Cappont de Lleida per poder votar. Els antidisturbis s'han desplegat al lloc amb una desena de furgons i cap a un quart de deu han començat a dur a terme el desallotjament de les persones de forma violenta tot i la seva resistència pacífica estirant-se al terra.

La Policia carrega a Cappont de Lleida, amb algun feritEls agents han disparat diversos trets intimidatoris i han carregat fet ús de les porres. Hi ha hagut diversos ferits lleus i un d'ells se l'han endut en l'ambulància. El desallotjament s'ha allargat fins a les deu quan els antidisturbis han entrat al CAP i s'han endut l'urna que hi havia i l'han carregat en un camió policial. Quan han volgut marxar pel carrer Esperanza González en direcció al carrer Doctora Castells, els agents s'han trobat amb un mur de persones i han hagut de girar en sentit invers.

Un home d'uns 70 anys es troba en estat crític després de patir un infart quan la policia espanyola ha entrat per la força al Col·legi electoral del Casal de la Gent Gran del barri de la Mariola de Lleida. Segons ha explicat la diputada de Junts pel Sí, Violant Cervera, que ha presenciat els fets, l'home ha caigut al terra quan ha patit l'atac de cor però seguidament, la policia ha empès un altre ciutadà que ha caigut al damunt de l'home que estava agonitzant al terra. De la mateixa manera que ha passat en aquest punt de votació, la policia espanyola ha entrat a diversos col·legis electorals de la ciutat i ha rebentat diverses portes i armaris buscant les urnes, fins que les han trobat i se les han endut. En el cas de la Mariola, els testimonis expliquen que els agents han estat especialment violents i hi ha hagut molts ciutadans que han rebut cops de porra.

Comentaris