Ponent promou una candidatura independentista unitària

Un col·lectiu d'independentistes de Ponent impulsen una campanya a la xarxa, que té com a objectiu consolidar una candidatura unitària, per tal de poder presentar-se als comicis autonómics del 25 de novembre.

La iniciativa parteix de persones que no tenen cap adscripció política, així com militants de grups polítics com ERC, Solidaritat, RCat o la CUP, que pretenen recollir tots els vots independentistes que facin possible configurar una gran majoria en el nou Parlament. La campanya s'adreça principalment a les direccions de les formacions amb un clar ideari independentista, encara que està oberta a que s'hi sumi qualsevol altra, ja que pels impulsors la clau de l'efectivitat de la proposta és la transversalitat.

Els promotors de la campanya fan una especial èmfasi, en destacar que no té res a veure amb l'ANC, encara que respecta els principis per a la consecució d'un Estat propi amb tots els partits que tinguin el compromís explícit de l'obtenció de la independència.

La campanya s'ha iniciat aquest cap de setmana, conscients de què no es disposa de gaire temps abans que es nomenin les candidatures dels diferents partits polítics, el que dificultarà la consolidació d'una llista unitària. Malgrat tot, els impulsors de la proposta creuen que a les comarques de Ponent pot prosperar la iniciativa, que tot i les dificultats esperen que puguin recollir altres demarcacions catalanes.

Poble de Catalunya: Per la UNITAT de les forces independentistes el 25n.

 

Comentaris