Es presenta a Tarrés l’Associació de Municipis Eòlics de Catalunya

Aquest dijous, 22 de juliol, s'ha presentat l’Associació Municipis Eòlics de Catalunya (AMEC) al “Sindicat” de Tarrés.

Foto constitució AMEC 2
photo_camera Foto constitució AMEC 2

Aquest dijous, 22 de juliol, al vespre, s'ha realitzat al “Sindicat” del municipi de Tarrés, la presentació de l’entitat municipalista AMEC, Associació Municipis Eòlics de Catalunya. L’acte ha comptat amb la presència de Ramon Mª Arbós, alcalde de Tarrés i tresorer de l’AMEC, i Carlos Gibert, alcalde de la Granadella i President de l’AMEC.

L’entitat es va constituir l’octubre de 2014 i té per finalitat representar, defensar i promoure els interessos del municipis eòlics catalans.L’AMEC també té per funció l’elaboració d’estudis, la difusió del coneixement del règim jurídic regulador, i oferir serveis de suport jurídic, administratiu i tècnic als ens locals associats.

A més, després de l'acte també s'ha presentat el llibre Impacte econòmic de les centrals eòliques en els pressupostos municipals a Catalunya, que ha estat editat per l'associació, i realitzat pel geògraf de la URV, Sergi Saladié. L’estudi permet conèixer l’impacte dels ingressos procedents de les centrals als pressupostos municipals, així com els percentatges dels seus beneficis que recauen en els municipis, entre altres qüestions.

Tots els assistents a la presentació han estat obsequiats amb un exemplar del llibre.

comentaris