Presenten a Lleida el projecte de construcció del Túnel de Salau

El projecte de construcció del Túnel de Salau és una antiga reivindicació per unir el Pallars i l'Arietge, per tal d'estrènyer els vincles culturals i econòmics d'ambdós territoris.

Mireia Pujol, Xavier Bada, Miquel padilla i Joan Simó van presentar el projecte del Túnel de  Salau.
photo_camera Mireia Pujol, Xavier Bada, Miquel padilla i Joan Simó van presentar el projecte del Túnel de Salau.

El divendres 1 d’agost, l’Associació Internacional per al Túnel de Salau va presentar, a la Diputació de Lleida, el projecte de construcció d’aquesta infraestructura. L’acte es va dur a terme per reivindicar la importància del túnel que uniria el Pallars Sobirà i l’Arietge (Occitània), coincidint amb la 27a edició de la pujada al Port de Salau, que es va celebrar el diumenge 3 d’agost.

A l’acte van participar-hi el vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; el president de l’Associació Internacional per al Túnel de Salau, Xavier Bada; la presidenta Liasion France-Espagne, Mireia Pujol, i el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó.

En aquest acte de reivindicació, en què hi participen ciutadans de França i de Catalunya, es duen a terme diferents actuacions i intercanvis de productes per tal   defensar la necessitat de construir aquesta nova infraestructura que connectaria el Pirineu amb França.  

comentaris