Primavera Sound 2018: 'Això sí que és un cartell'

Primavera Sound ha desvelat el cartell de l'edició d'aquest any, que se celebrarà del 28 de maig al 3 de juny a Barcelona. Els artistes que conformen el cartell s'han donat a conèixer a través d'un western gravat a Almeria, on els personatges celebren amb deliri cadascun dels noms que van apareixent en pantalla.

Vora uns 200 artistes omplen el cartell de l'edició d'aquest any, encapçalat per tants que no necessiten presentació com són els Arctic Monkeys, Björk, Nick Cave and The Bad Seeds, The National, The War On Drugs, A$AP Rocky y Migos, Lorde i Jane Birkin, entre d'altres. Tampoc no hi faltaran altres internacionals com Cigarettes After Sex, Haim, CHVRCHES i Kyle Dixon & Michael Stein de S U R V I V E, que interpreran la banda sonora de la sèrie Stranger Things.

Cartell Primavera Sound 2018

Alguns d'ells podran sonar-nos d'altres anys, com és el cas de Beach House, Slowdive, Deerhunter, Father John Misty, Belle and Sebastian (que actuaran gratis el dimecres en la jornada inaugural), Ariel Pink, The Breeders, Spiritualized, Ty Segall and The Freedom Band, Unknown Mortal Orchestra o Panda Bear, que ja haurien trepitjat el Primavera en altres edicions.

En el pla nacional també repetiran Delorean, La Bien Querida, Za! i Christina Rosenvinge, però tampoc no faltaran els contemporanis Maria Arnal i Marcel Bagés, triomfadors de l'any a nivell estatal amb el seu vanguardista cançó folk, ni els representants de les actuals músiques urbanes a Espanya C. Tangana i Bad Gyal.

Els abonaments són a la venta a un preu de 215€ més despeses de distribució però, per primera vegada, en aquesta edició s'oferirà un descompte als habitants de Barcelona i als menors de 30 anys amb Carnet Jove d'un 16% sobre el preu final de l'abonament.

comentaris