Princess Nokia entregada en anima i cos al públic de Sónsr Barcelona

Princess Nokia amb la bandera de Puertorico
photo_camera Princess Nokia amb la bandera de Puerto Rico

Tot i les altes temperatures de la jornada del divendres, els termómetreses van escalfar en el moment de l'aparició de Princess Nokia en l'escenari de Sónar Vilage. La noramericana d'origen llatí va oferir uns dels moments més poderosos del dia.

La  jove heroïna dels carrers de l’Spanish Harlem, va captivar amb hits activistes com Tomboy i Brujas, va sortir amb ganes i actitud, rapejant tan a prop del públic com ho permetia l’escenari i penjant una bandera de Puerto Rico en un peu de micròfon.    

Contundent en el hip-hop i ferma en el discurs feminista, al cap de deu minuts ja s’estava movent entre el públic. Tot i fer un xou massa curt, va triomfar davant un Village molt ple. Això sí, canta amb xarxa, posant la veu sobre la veu enregistrada, com altres artistes. És un signe dels temps. 

Princess Nokia és Destiny Frasqueri, també coneguda pels seus altres àlies Wavy Spice o simplement Destiny, i per col·laborar habitualment amb el jove col·lectiu de rappers de la ciutat Ratking. El seu origen llatí i la seva joventut pa        assada a l’Spanish Harlem són determinants per entendre la seva música i la seva actitud, molt allunyada de l'estètica de luxe i l'alt nivell de vida del que presumeixen moltes de les trap queens i figures de l’R&B actuals. Princess Nokia és ara mateix la veu més important del rap que es practica als carrers de Nova York, i la seva actuació a SonarVillage suposarà el seu debut a Espanya.

 

Comentaris