Promoció al mercat internacional del projecte 'Moturisme' i les rutes amb moto per Lleida

grup de periodistes a l’espai Marc Màrquez de Cervera i amb el director del Patronat, Juli Alegre. 1 interior
photo_camera El grup de periodistes i el director del Patronat de Turisme, a l’espai Marc Márquez de Cervera

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, promociona al mercat internacional el projecte Moturisme Ara Lleida i l'oferta turística de la demarcació per als afeccionats al món del motociclisme. Durant 4 dies, un grup de 7 periodistes, en representació de diferents mitjans de comunicació d’Alemanya, Àustria i Suïssa, està fent un recorregut per gairebé la totalitat de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida, visitant i coneixent diferents recursos turístics del territori, entre els quals l’espai expositiu dedicat al pilot cerverí Marc Márquez, actual campió del món de Moto GP. El viatge ha estat organitzat pel Centre de Promoció Turística (CPT) de Frankfurt en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.grup de periodistes a l’espai Marc Màrquez de Cervera i amb el director del Patronat, Juli Alegre. texte

El grup de periodistes va arribar dilluns a la demarcació de Lleida, procedent de l’aeroport de Barcelona. El seu primer contacte amb l’oferta turística de les comarques lleidatanes va  tenir lloc a Cervera, amb una visita a l’espai expositiu 93 Marc Márquez, situat al Museu Comarcal de Cervera. A continuació es van desplaçar amb cotxe fins a la ciutat de Lleida, on van recollir les seves motos respectives al concessionari oficial BMW per encetar el seu recorregut amb moto pel conjunt de la demarcació. El director del Patronat de Turisme, Juli Alegre, va mantenir una trobada amb aquest grup de periodistes, als quals va fer  una explicació breu del projecte Moturisme Ara Lleida i de l’oferta turística de les comarques que visiten.

El programa 'Moturisme Ara Lleida' disposa de 67 establiments adherits, 40 dels quals són d’allotjament turístic i la resta de restauració, cafeteria i museus

Van continuar el seu viatge per la demarcació de Lleida, ara ja amb moto, en direcció a Tremp; per seguir a la Vall de Boí, amb visita a Sant Climent de Taüll i a la col·lecció privada de motos del Balneari de Caldes de Boí, a l’Alta Ribagorça. El Pallars Sobirà és altra de les parades incloses al programa, així com la Val d’Aran i el Port de la Bonaigua. Per a aquest dimecres dia 4 està prevista la visita a la comarca de la Cerdanya i finalment dijous està previst un recorregut per la comarca del Solsonès, passant per la carretera de Tuixent i la Llosa del Cavall, amb una visita al centre històric de Solsona.

Moturisme Ara Lleida disposa de 67 establiments adherits, 40 dels quals són d’allotjament turístic i la resta de restauració, cafeteria i museus. Recentment s’ha dut a terme una segona convocatòria, per mitjà de la qual s’incorporaran al projecte una vintena de nous establiments.

Comentaris