22.01.2021 |
Territoris.cat

La recerca de l'harmonia entre l'art i la natura com a concepte de floristeria Sanmartí

Publireportatge

L'essència de Floristeria Sanmartí queda impresa en les seves creacions, la qual cosa fa que ja sigui un referent entre el públic més exigent que decideix optar per les seves propostes.

La creació nadalenca de 2014 de Floristeria Sanmarti de Mollerussa.
La creació nadalenca de 2014 de Floristeria Sanmarti de Mollerussa.
La recerca de l'harmonia entre l'art i la natura com a concepte de floristeria Sanmartí
La tendència mundial és ressaltar el verd, el natural, que flueixi l'harmonia en els treballs, reflectint en les seves formes el moviment. Sota aquests paràmetres d'actualitat Floristeria Sanmatí ha traslladat al Pla d'Urgell la innovació internacional en aquest sector.

Per a Floristeria Sanmarti, l'Art floral és com la moda, és un sector que ofereix noves tendències, noves experiències i les intenten portar a un major nivell, per la qual cosa, la seva fórmula d'evolucionar en el sector i crear imatge de marca, no és vendre sempre el mateix per tal que funcioni, sinó innovar, apropant als seus clients des de treballs clàssics, fins a tècniques més avantguardistes i innovadores.

L'essència de Floristeria Sanmartí queda impresa en les seves creacions, la qual cosa fa que ja sigui un referent entre el públic més exigent, un reconeixement que han assolit gràcies a la simbiosi entre les preferències dels clients i les propostes de Sanmartí. El coneixement ampli del sector, dels materials i de les varietats, combinat amb la creativitat des del vessant més artístic, ha estat el segell distintiu de l'establiment mollerussenc.

Aquest Nadal, han volgut arribar a un punt àlgic de la distinció creativa, recollint les millors idees, els materials més nobles i tradicionals per transformar l'edifici de la plaça Manuel Bertrand en un referent de l'ambient nadalenc i comercial. L'establiment s'ha transformat en una autèntica galeria d'art floral, perquè en definitiva és la nomenclatura professional a la qual han pogut arribar els professionals de Sanmartí.

Amb aquesta argumentació el que volem dir, és que l'essència de les festes nadalenques aquests dies la trobareu a Floristeria Sanmartí, encara que tan sols sigui per fer una visita a la floristeria per impregnar-se per uns instants d'aquesta flaire d'art i natura.

La recerca de l'harmonia entre l'art i la natura com a concepte de floristeria Sanmartí
comentaris