04.03.2021 |
Territoris.cat

Reskyt pretén ser la primera xarxa social empresarial

Reskyt.com ha estat desenvolupat per la companyia Reskyt Online, SL que té la seu en el Centre Tecnològic del Palau d'Anglesola.

Lluís Garcia i Rafa Martínez presenten les característiques de la Webapp Reskyt.com.
Lluís Garcia i Rafa Martínez presenten les característiques de la Webapp Reskyt.com.
Reskyt pretén ser la primera xarxa social empresarial

De l'empresa Reskyt Online, SL, situada en el Centre Tecnològic del Palau d'Anglesola sorgeix una nova eina de promoció d'activitats i serveis comercials i industrials anomenada Reskyt.com. Una tecnologia amb base en la webApp adaptable a qualsevol dispositiu mòbil.

Aquest dilluns ha tingut lloc l'acte de presentació de Reskyt.com, a la seu de la companyia, una convenció a la qual hi han assistit representants d'empreses, comerços, entitats i administracions de la demarcació de Lleida i de la resta de l'estat.

Segons ha explicat el director general de la companyia Lluís Garcia, la nova eina pretén convertir-se en una xarxa social empresarial i professional. Un webApp que pot gestionar el mateix usuari de manera fàcil i funcional. El que es podria considerar com una pàgina web amb total flexibilitat per tal que es pugui visionar al 100%; webs dissenyades específicament per a Smartphone i tablet, adaptades a l'ordinador i amb possibilitat de visualitzar des de Web o mitjantçant l'App de Reskyt.com

Reskyt.com fonamenta la seva usabilitat mitjançant el codi QR, que dóna entrada a la webApp, i que permet accedir al llistat d'empreses i serveis que es troben en la plataforma. Al mateix temps, permet generar altres QR personalitzats.

Reskyt.com també permet a l'usuari incorporar imatges, vídeos, enllaços, pdf, en definitiva amb continguts il·limitats, així com generar notificacions, de qualsevol tipus, descomptes, promocions, esdeveniments, i un llarg etc. Així mateix, compta amb una ràpida connectivitat amb qualsevol xarxa social.

Podeu ampliar la informació i prestacions en aquest enllaç.

Segons ha afegit Garcia, es tracta d'oferir un producte de gran qualitat i prestacions a un preu increïble, 180 euros l'any. El director general ha assegurat que la pretensió és que Reskyt.com pugui estar a l'abast de tots els sectors, i amb una ràpida expansió a tot l'estat, on ja compta amb una xarxa de distribuïdors.

Reskyt pretén ser la primera xarxa social empresarial
comentaris