Ricard Pastó i els Xafatolls continuen acaparant èxits

Amb un temps de 1,09,28 l'atleta dels Xafatolls, Ricard Pastó, va aconseguir aquest diumenge la quinzena posició de la Mitja Marató de Barcelona, en la que hi van participar 14.500 corredors.
Ricard Pastó amb el grup d'atletes de la capçalera de la cursa.
photo_camera Ricard Pastó amb el grup d'atletes de la capçalera de la cursa.

L'atleta del Palau d'Anglesola i membre de l'Associació Atlètica Xafatolls Ricard Pastó, no para d'ampliar el seu palmarès de bons resultats esportius, aquest diumenge amb una magnífica quinzena posició, tretzena de la seva categoria, en la Mitja Marató de Barcelona, una prova en la que també hi van participar els corredors de l'entitat Juli Niubó, Martí Oliveras, Pilar Masbernat i Eduard Ezquer.

Pel que fa a Pastó, una posició que representa la millor marca personal en aquesta distància, 1,09,28, i respecte a la resta de membres dels Xafatolls Juli Niubó arribava a la meta en un temps de 1,21,14, el que representa la posició 321; Oliveras va acabar el 4.079 amb un temps de 1,41,40, Pilar Masbernat la 7.784 amb 1,53,49 i Eduard Ezquer el 7.789 amb 1,53,50, Corredors que van competir amb 14.500 atletes arribats de tot el món.