El tàndem Zafiro Tours i Fira de Mollerussa dobla el nombre de visitants del Saló del Viatge

Les edicions anteriors del Saló es van celebrar bianualment en les carpes del Complex Big-Ben de Golmés.

El Saló del Viatge duplica visitants i expositors en l'edició 2015.
photo_camera El Saló del Viatge duplica visitants i expositors en l'edició 2015.

Mollerussa ha reunit aquest dissabte en els Pavellons Firals una vintena de touroperadors en el marc de la tercera edició del Saló del Viatge, una iniciativa que impulsa l'agència a Mollerussa de Zafiro Tours, en aquesta ocasió sota la batuta de Fira de Mollerussa. Un tàndem que ha fet possible millorar d'infraestructura i organització del saló per aconseguir doblar el nombre de visitants i expositors de les anteriors edicions.

El director de Zafiro Tours Ramon Gotsens ha mostrat la seva satisfacció pel resultat de la mostra que ha permès als touroperadors oferir els catàlegs de propostes per la temporada estiuenca, i el públic conèixer les ofertes per programar vacances i viatges familiars. El públic també ha pogut participar en concursos de viatges, i la quitxalla ha tingut el seu espai de lleure, i han participat en un concurs de dibuix.

Gotsens, ha destacat la participació de l'Associació de Turisme del Pla d'Urgell, que ha instal·lat un estand amb les propostes gastronòmiques, turístiques i d'allotjament de la comarca, un dels espais més atractius dels que s'han presentat en el saló. 

El públic ha pogut conèixer les grans companyies de creuers com Costa Cruceros, Royal CaribbeanMSC, o Pullmantur Cruceros, així com Port AventuraCatai, i el màxim exponent del turisme familiar Travelkids, entre altres.

Des de la comarca també hi ha participat el Consell Comarcal, amb la presència de l’Oficina Comarcal d’Informació i Atenció al Consumidor (OCIC), un servei que té com a objectiu assessorar els viatgers en casos de pèrdua d’equipatge, d’un frau en viatges combinats o de cancel·lació d’un vol.

Per la seva banda el director de Fira de Mollerussa Poldo Segarra ha explicat que els nous comptadors de públic que ha instal·lat l'ens firal han permès comptabilitzar al voltant de 1.200 persones, molt per sobre de les que havien visitat edicions anteriors. Per altra banda Segarra ha afegit que aquesta acció s'emmarca en la voluntat de Fira de Mollerussa, de participar i oferir serveis a empreses o entitats que tinguin la necessitat de divulgar les seves activitats.

Comentaris