17.01.2022 |

Solidaritat Catalana per la Independència organitzarà un dinar- col·loqui, amb els seus tres diputats

Una ocasió per tenir aprop als tres diputats de Solidaritat: l'Alfons López Tena, l'Uriel Bertran i el Toni Strubell, els quals debatran i respondran a les qüestions que se'ls hi formulen, en el dinar-col·loqui que tindrà lloc dissabte 29 a les 14,00h al Pavelló Firal de Mollerussa.
Cartell de Solidaritat per la independència dels actes de Lleida i Mollerussa de dissabte dia 29.
Solidaritat Catalana per la Independència organitzarà un dinar- col·loqui, amb els seus tres diputats

L'acte vol ser una trobada per a tots els adherits i simpatitzants de Solidaritat Catalana per la Independència de la Regió de Ponent (des de la Segarra fins el Segrià) amb els seus diputats, Toni Strubell, President de SI, llicenciat en Llengües Romàniques, professor universitari; Uriel Bertran, Secretari general de SI, llicenciat en Economia i professor universitari; Alfons López Tena, Secretari de Política Institucional de SI, llicenciat en Dret i notari.

Tanmateix, la Secció del Pla d'Urgell desitja que hi assisteixin totes les persones que ho destgin interessades en Catalunya i pel seu alliberament nacional. Per aprofitar al màxim el fet inèdit de tenir els tres diputats reunits en un sol acte, els seus membres han convocat també diversos sectors econòmics i de la societat civil de la zona.

L'ocasió esdevindrà molt interessant per als simptatitzants i adherits ja que podran tenir els diputats aprop, que a banda dels parlaments i debat, tindran l'oportunitat de xerrar de manera informal amb ells.  

La Secció del Pla d'Urgell de Solidaritat Catalana per la independència fa una crida a la màxima assistència, degut a que la situació d'emergència nacional i de canvis profunds que ha d'afrontar el nostre país s'ho valen.

El dinar-col·loqui tindrà lloc el dissabte 29 a les 14,00 h, al pavelló Firal de Mollerussa.  A la sobretaula, els tres diputats respondran i debatran plegats les qüestions que plantegin els assistents. 

Tothom que vulgui assistir pot fer un ingrés al CC: 0081-0163-69-0001327833. Límit d’inscripció dijous dia 27. Es prega identificar-se adequadament en fer l'ingrés. Preu del dinar-col·laboració: 20 €. També podeu reservar places a: [email protected], o http://lleidasi.wix.com/dinarsiplaurgell

Solidaritat Catalana per la Independència organitzarà un dinar- col·loqui, amb els seus tres diputats
comentaris