El músic va visitar aquest dijous Barcelona per explicar detalls del xou que s'estrenarà a Sónar

El músic i productor va dur a terme una audició comentada aquest dimecres  en l'auditori del MACBA, en la que va avançar detalls del seu nou show en directe, la première mundial tindrà lloc el divendres 17 de juny a Sónar Barcelona, ​​única data a Espanya 

Jean-Michel Jarre en l'Auditori del MACBA presenta el seu nou Show
photo_camera Jean-Michel Jarre en l'Auditori del MACBA presenta el seu nou Show

Després d'un parèntesi de quasi una dècada el productor i compositor francès Jean-Michel Jarre, desvetlla la seva creativitat en un show que presentarà en el festival Sónar Barcelona. Serà la primera vegada que Jarre actua a l'estat i ho farà el dia 17 de juny en el Sónar Nit.

Com a prèvia d'aquest esdeveniment únic Jean-Michel Jarre va dur a terme una audició comentada en l'Auditori del MACBA, en el decurs de la que va parlar extensament també de les col·laboracions amb els diferents artistes que conformen el seu pròxim disc Electrònica Vol. 2: The Heart of Noise, un treball que sortirà a la venda el pròxim 6 de maig, i en el que hi col·laboren Pet Shop Boys, Gary Numan, The Orb, Yello o Peaches, a més de la sorprenent intervenció d'Edward Snowden.

El membre de l'equip de territoris.cat Robert Garcia en un Selffi amb Jean-Michel JarreEl productor i compositor francès Jean-Michel Jarre, llegenda de l'electrònica amb una carrera que abasta més de quatre dècades i pioner dels sintetitzadors, ha escollit Sónar Barcelona per al seu retorn als escenaris, on tocarà per primera vegada per presentar l'espectacular nou show audiovisual que acompanya el llançament dels seus dos nous àlbums.

​​Jean-Michel Jarre va manifestar: Per a mi, Sónar s'ha convertit en tot el que un festival modern ha d'aspirar a ser. Des d'una producció impecable al seu emplaçament urbà que resulta tan efectiu, Sónar ha estat capaç de consolidar una reputació en el continent i la resta del món en acollir alguns dels shows més excepcions de tots els gèneres. És per això que vaig escollir Sónar per marcar el meu retorn als escenaris i estic amb moltes ganes d'estrenar-hi el meu nou espectacle  .

Jarre es va referir a la col·laboració d'Edward Snowden, com un dels assumptes recurrents del disc és l'ambigua relació que establim amb la tecnologia. D'una banda tenim el món a la nostra butxaca, però per l'altre el món no deixa d'espiar constantment. Snowden s'ha convertit en un heroi modern, no per dir "prou", sinó per alertar-dels perills que comporta l'ús i l'abús de la tecnologia. El nostre futur necessita més gent valenta com ell .

Prèviament a l'estrena del seu nou xou, el dijous 16 de juny Jarre donarà una ponència al voltant de la tecnologia emprada en els seus espectacles a Sónar + D, el Congrés Internacional de Tecnologies Creatives i Cultura Digital. Serà un acte preferent per acreditats.

Comentaris