Sónar celebra dues dècades amb nova ubicació, i grups de referència

Després de 19 anys en les instal·lacions del CCCB, el MACBA, el festival trasllada la seva seu diürna als recintes de Fira Montjuïc, a la Plaça Espanya, un emplaçament emblemàtic de la ciutat.

Sónar celebra el seu 20º Aniversari amb una gran festa d'aniversari i una programació basada en tres pilars bàsics. D'una banda, referents essencials com Kraftwerk (presentant el seu xou en 3D), Pet Shop Boys, Derrick May, Matthew Herbert o Laurent Garnier.
Artistes que són els convidats perfectes a una festa que té la música de ball com a protagonista: Lindstrom & Terje, Skrillex, Diplo, Paul Kalkbrenner, Justice djs, Modeselektor djs, Major Lazer, Soulwax, TNGHT o Seth Troxler, entre molts uns altres.

Sónar+D és l'evolució de les àrees professional i new mitjana del festival. Sónar+D presenta un conjunt d'activitats amb el mateix eix central: fer més visible i accessible la relació entre creativitat, tecnologia, innovació i negoci. Aquesta iniciativa proposa workshops i hackatons, instal·lacions interactives, donem i presentacions de productes, serveis i iniciatives emprenedores en l'àmbit de la creativitat, la tecnologia i la música. A més, conferències i trobades amb els grans noms de la programació de Sónar i xous en directe que reflecteixen la cultura de la innovació a través de l'ús de nous dispositius interactius.

En els 20 anys de festival, Sónar Barcelona ha rebut a més d'1.200.000 visitants de tot el món, aproximadament la meitat d'ells de fora d'Espanya, en una progressió que va dels 6 mil assistents de la primera edició a la mitjana estable de 80 mil dels últims deu anys, amb la fita dels prop de 100 mil assistents del 2012.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement